Töltés

Mesterségbemutató - kézművesfoglalkozás csoportoknak

Tőserdőn a Holt Tisza parttól 300 méterre kellemes környezetben várjuk a papír készítés titkait megismerni vágyókat. A papírmerítő műhelyében megtekinthetik és korhű eszközökkel ki is próbálhatják ennek a 2000 éves ősi mesterségnek trükkjeit, fogásait, mely minden korosztály számára egy életre szóló élményt biztosít.
Jöjjenek el Önök is, legyenek részesei egy interaktív, alkotó mesterségnek!

Egy a saját készítésű papírt is magában foglaló program ára 20 fős csoporttól: 800 Ft/fő , Mesterségbemutató ára 20 fős csoporttól: 400 Ft/fő- Ft
  ez alatti létszámnál egyeztetés alapján.

A foglalkozás időtartama: 1- 1,5 óra

Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 9-17 óra

Az idelátogató vendégeknek előzetes egyeztetés után mutatják be a papírmerítés fázisait,  ami után természetesen vásárlási lehetőségre is van alakalom.

Tőserdő kiváló helyszín családi és osztálykirándulások számára. A Tőserdő, Lakitelek Nagyközség üdülőterülete és legfőbb természeti egysége. Területe egybeolvad a Kiskunsági Nemzeti Parkkal, mely a legkisebb és talán legszebb tájegysége. Gazdag növény és állatvilágával kedvelt célpontja a turistáknak és a természetbarátoknak. A Holt-Tisza a horgászok, illetve a lovasok és kutyasétáltatók paradicsoma.

A Tőserdő azonban több, mint egyszerű természeti környezet.

A természeti szépségek kitűnő hátteret adnak a Tősfürdőnek, a Tőserdei Kalandparknak és a Csónakkölcsönzőnek, valamint a nyári rendezvények és fesztiválok legfőbb helyszínének. Aki ellátogat hozzánk úgy érzi magát, mintha egy szabadidő parkban lenne, hiszen az igénybe vehető szolgáltatások nagyon kis területen helyezkednek el, közel egymáshoz.

Programszervezésben és szállásfoglalásban partnerünk a Tőserdő Turisztikai Nonprofit Kft.